SOG examens

SOG Examens

De SOG examens zijn bedoeld voor werknemers die regelmatig te maken hebben met risicovolle werkzaamheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gasmeten of het werken met een vorkheftruck. Voor het veilig uitvoeren van deze taken worden strikte eisen gesteld. Met een diplpoma laat u zien dat u aan deze eisen kunt voldoen. U kunt een diploma behalen door deel te nemen aan een theorie- en praktijkexamen. Voor alle SOG examens geldt dat u pas deel kunt nemen aan het examen als u in het bezit bent van een geldig VCA diploma.

Pontifex certificatie is door VCA-infra erkend voor het afnemen van examens uit de SSVV Opleidingen Gids (SOG examens). Wij nemen de volgende examens af:

 

Erkenning examinator

Om SOG examens af te mogen nemen moet een examinator eerst erkend worden. Wilt u twee of meer examinatoren tegelijk laten erkennen dan kan dit op locatie. Dit kan ook vanaf twee of meer kwalificaties.
Examinatoren die door een ander examenbureau erkend zijn, kunnen ook aan de slag bij Pontifex Certificatie. We spreken graag de voorwaarden en mogelijkheden met u door.

 

Meer informatie

Wilt u een examen aanvragen of meer informatie over de eisen/voorwaarden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 0180-420075.