Waarom kiezen voor Pontifex Certificatie?

  • Landelijke dekking
  • Circa 60 open-inschrijving locaties
  • Ruim 300 laptops
  • Gecertificeerde examenleiders
  • Zes dagen per week geopend, waaronder zaterdagochtend
  • Bij spoed binnen 25 uur in het bezit van uw diploma

Pontifex Certificatie in het kort

Pontifex Certificatie is een onafhankelijk examenbureau op het gebied van (veiligheids)examinering. Wij zijn al sinds 2000 specialist op het gebied van VCA- en SOG examens. Negentien jaar geleden zijn wij ontstaan door een gerichte vraag vanuit de markt op het gebied van certificatie. Inmiddels hebben we ruime ervaring opgedaan met het afnemen van examens en certificeren van kandidaten.

Wij bieden de volgende examens aan:

Pontifex Certificatie biedt naast ons huidige aanbod ook de mogelijkheid tot maatwerkexamens. Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe examenlijn, het updaten van een bestaande examenstructuur of de omvorming van papieren examens naar een digitale variant.

Met ons team van bedrijfskundigen, veiligheidskundigen, onderwijskundigen en IT Specialisten zijn wij in staat om examens op veel gebieden te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij naast de reguliere werkdagen ook op zaterdagochtend geopend! U kunt zodoende rekenen op snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Pontifex Certificatie is erkend door eX:plain/VCA Infra, Dekra, CDFD/DUO, DNV GL/SVWOH, ATCN en SOOB/STL, daarnaast beschikken wij over een ISO 9001 certificering en zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE).

Landelijk open-inschrijving en in-company

Al onze examens worden landelijk aangeboden als open-inschrijving op één van 59 locaties. Daarnaast bieden we de examens ook als in-company aan. Als CBT-specialist bieden we vrijwel alle examens aan op de computer, met ruim 300 laptops en een groot netwerk aan professionele examenleiders verzorgen wij ook alle in-company examens op de computer. Hierbij brengen we zelf de laptops mee en een mobiele router (WiFi), het enige dat u hoeft te verzorgen is slechts één stopcontact. Het grote voordeel van deze beeldschermexamens is dat de kandidaten direct na afloop van het examen de uitslag te zien krijgen.

Bekijk het meest actuele overzicht van open-inschrijvingen: download

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Pontifex Certificatie u van dienst kan zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

logo-explainlogo-kiwa logo-duo logo-dekra logo-cdfd

logo-nvelogo-vca-infra