Behaal je VCA-diploma

Onze open VCA-examens zijn geschikt voor één of enkele medewerkers van een bedrijf. Met een VCA-diploma laat je zien dat je bijdraagt aan een veilige werkomgeving!

Altijd een examen in de buurt

Altijd inclusief digitaal diploma & pasje

7 dagen per week examen mogelijk

Bij spoed binnen 24 uur je digitale diploma

Gegarandeerd de volgende werkdag in CDR

Doorgangsgarantie

De grootste aanbieder van VCA-examens in Nederland

API-koppeling voor o.a. uitzendbureaus en opleiders

In 29 talen mogelijk

  • B-VCA:
    • Standaardtaal: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks.
    • Niet-standaardtaal (groep 1): Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans, Oekraïens, Slowaaks en Vietnamees. Het examen is in deze talen (op de Litouwse en Vietnamese taal na) tevens als voorleesexamen beschikbaar.
    • Vertaalexamens: Op aanvraag en tegen een meerprijs is examen mogelijk in het Deens, Ests, Fins, Lets, Noors, Maltees, Sloveens, Tsjechisch en Zweeds. Taalniveau: A2 (1F).

  • VOL VCA: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Uitsluitend deze talen zijn beschikbaar omdat het belangrijk is dat de leidinggevende goed kan communiceren met de opdrachtgever en de hulpdiensten. Taalniveau: B1 (2F).

  • VIL VCU: Nederlands en Engels. Taalniveau: B1 (2F).

Het VCA-examenstelsel is een dienst van SSVV. Een VCA-diploma kan alleen worden verstrekt door een SSVV erkend examencentrum en is alleen geldig indien geregistreerd in het CDR van SSVV. Bekijk het examenreglement.

Vanaf € 65,00

De kosten van een B-VCA-, VOL VCA- en VIL VCU-examen zijn (excl. btw): 

Voor voorleesexamens gelden dezelfde tarieven. 

Neem je regelmatig examens af bij ons? Dan is het interessant om partner te worden. Informeer naar de voordelen en mogelijkheden. 
Meld je meerdere kandidaten aan voor een open examen? Met ons vouchersysteem krijg je korting en ben je voordeliger uit.