SOG-examen Werken met een verreiker

Het SOG-examen Werken met een verreiker is bedoeld voor werknemers die toezicht houden over mensen die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte.

Drie jaar geldig

Met dit SOG diploma toon je aan dat je in staat bent om deze werkzaamheden veilig en volgens de richtlijnen uit te voeren. Alle kandidaten die deelnemen aan het SOG examen werken met een verreiker moeten in het bezit zijn van een geldig VCA diploma.

Je behaalde diploma is voor vijf jaar geldig. Als je na vijf jaar je diploma wilt verlengen, dan moet je opnieuw deelnemen aan het examen. Meer informatie over dit examen vind je op de website van SSVV.

Over het examen

Er zijn drie type examens beschikbaar:

  • Werken met een roterende en of starre verreiker voor heffen
  • Werken met een roterende en of starre verreiker voor heffen en hoogwerken
  • Werken met een starre verreiker voor heffen en hijsen

Talen en kosten

Het examen Werken met een verreiker bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. Het theorie-examen is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Pools. Het theorie-examen kan tevens op aanvraag vertaald worden. Dit wordt wel in de kosten doorberekend. Het praktijkexamen is beschikbaar in het Nederlands, Engels of Duits.

Een examen bestellen kan tot 3 werkdagen van tevoren. Voor meer informatie over de prijzen, eisen en voorwaarden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch 085-4871570.

Locatie

Het SOG examen Verreiker wordt op een door jou verzorgde locatie afgenomen. Bij het afnemen van het examen kijken wij zoveel mogelijk naar de wensen en mogelijkheden van het bedrijf.

Ontvang vrijblijvend een offerte