SOG-examen Heftruck

Het SOG-examen Heftruck is bedoeld voor werknemers die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden een vorkheftruck bedienen.

Vijf jaar geldig

Het SOG-examen Heftruck bestaat uit twee onderdelen. Een theorie-examen met 18 meerkeuzevragen en een praktijkexamen. Tijdens dit praktijkgedeelte kunt u laten zien dat u de theorie ook kunt toepassen.
Je behaalde diploma is voor vijf jaar geldig. Als je na vijf jaar je diploma wilt verlengen dan moet je opnieuw deelnemen aan het examen.

Meer informatie over dit examen vind je op de website van SSVV.

Over het examen

Het bedienen van een vorkheftruck kan een groot risico met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Met dit SOG-diploma toon je aan dat je in staat bent om deze werkzaamheden veilig en volgens de richtlijnen uit te voeren. Alle kandidaten die deelnemen aan het SOG-examen Heftruck moeten in het bezit zijn van een geldig VCA diploma.

Talen en kosten

Het praktijkexamen is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Het theorie-examen is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Pools. Het theorie-examen kan tevens op aanvraag vertaald worden. Dit wordt wel in de kosten doorberekend. Beschik je zelf niet over voldoende laptops? Dan kun je deze ook bij ons huren.

Een examen bestellen kan tot 3 werkdagen van tevoren. Voor meer informatie over de prijzen, eisen en voorwaarden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch 085-4871570.

Locatie

Het SOG-examen Heftruck wordt op een door jou verzorgde locatie afgenomen. Bij het afnemen van het examen kijken we zoveel mogelijk naar de wensen en mogelijkheden van het bedrijf. Het bedrijf dient te beschikken over de door de SSVV Waarborgcommissie goedgekeurde praktijkopstellingen, gereedschappen en materialen. Deze eisen vind je hier.

Ontvang vrijblijvend een offerte