Maak een DLP-examen

Het DLP-certificaat is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die bij hun dagelijkse werkzaamheden te maken (kunnen) krijgen met verontreinigde grond. DLP staat voor Deskundig Leidinggevende Projecten.

Borg de kennis en kunde van je medewerkers met een onafhankelijk examen

Altijd een examen in de buurt

Examens op eigen locatie mogelijk

Bij het werken met verontreinigde grond is het belangrijk om aandacht te besteden aan veiligheids- en gezondheidsaspecten. De kennis en tools van CROW ondersteunen je daarbij. 

Het DLP-examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen en een casus. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een certificaat met een geldigheid van 5 jaar. In het examen worden onderwerpen behandeld zoals wet- en regelgeving, veiligheidsklassen, uitvoering van luchtkwaliteitsmetingen, persoonlijke beschermingsmiddelen en maatregelen bij het werken in of met verontreinigde grond, (grond)water en baggerspecie.

Talen, kosten en locatie

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een open examen bij jou in de buurt. Met bijna zestig examenlocaties is er altijd een examen vlakbij! Voor bedrijven is het daarnaast mogelijk om de theorie-examens op eigen locatie te verzorgen (vanaf 6 personen).

Wij nemen de DLP examens af in het Nederlands. Het is helaas niet mogelijk om het examen te vertalen.

Voor een offerte of meer informatie over de eisen/voorwaarden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 085-4871570

Bekijk de publicatie van CROW

CROW is het Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en de Verkeerstechniek. CROW heeft de kennis en tools ontwikkeld die jou ondersteunen bij je werkzaamheden. Deze kennis wordt up-to-date gehouden door het platform ‘Werken met verontreinigde grond’. Bekijk ook de publicatie ‘Werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water‘. De Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) geeft invulling aan de maatregelen die zijn opgenomen in het V&G-plan uitvoeringsfase / plan van aanpak. 

Contactformulier

Ontvang vrijblijvend een offerte