SOG-examen Werken met twin ferrule Fittingen

Het SOG-examen Werken met twin ferrule fittingen is bedoeld voor medewerkers die op een (petrochemisch) bedrijfsterrein twin ferrule fittingen dienen te (her)monteren.

Vijf jaar geldig

Met dit SOG diploma toon je aan dat je in staat bent om op veilige en juiste wijze twin ferrule fittingen te (her)monteren en andere types en merken te herkennen, om te voorkomen dat onderdelen door elkaar worden gebruikt.

Alle kandidaten die deelnemen aan dit examen moeten in het bezit zijn van een geldig VCA diploma.

Je behaalde diploma is voor vijf jaar geldig. Als je na vijf jaar je diploma wilt verlengen, dan moet je opnieuw deelnemen aan het examen. Meer informatie over dit examen vind je op de website van SSVV.

Over het examen

Het examen Werken met twin ferrule fittingen bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. Het theorie-examen is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Het theorie-examen kan tevens op aanvraag vertaald worden. Dit wordt wel in de kosten doorberekend. 

Het examen wordt op een door het bedrijf verzorgde locatie afgenomen. Bij het afnemen van het examen kijken wij zoveel mogelijk naar de wensen en mogelijkheden van het bedrijf.

Een examen bestellen kan tot 3 werkdagen van tevoren. Voor meer informatie over de prijzen, eisen en voorwaarden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch 085-4871570.

Ontvang meer informatie