Heb jij een (examen-)uitdaging voor ons?

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een vast aanbod aan examens, maar ook voor examens op maat. Wij helpen je graag!

Specialist in veiligheidsexaminering sinds 2000

Ervaring met het opstellen van maatwerkexamens

Flexibel, betrouwbaar en deskundig

Pontifex Certificatie helpt je graag bij het ontwikkelen van maatwerkexamens. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe examenlijn, het updaten van een bestaande examenstructuur of de omvorming van papieren naar digitale examens: wij hebben de kennis en kunde in huis.

We denken met je mee

Ben je opleider en wil je de kennis van je cursisten extern legitimeren of beter borgen? Dan kunnen onze examenspecialisten je ondersteunen bij het opzetten, onderhouden of updaten van een examenstructuur. Denk bijvoorbeeld aan het:

  • Opstellen van eind- en toetstermen
  • Creëren van een itembank
  • Generen van random toetsen
  • Digitalisering van toetsen
  • Vormgeving van theorie- of praktijkexamen
  • Externe controle / toezicht op examinering

Voorbeeld: VvT-examens

Ons examenbureau heeft in opdracht van de Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN) een examenstructuur opgezet voor tankreinigers. De examens ‘Veiligheid voor Tankreinigers’ zijn door Pontifex Certificatie in samenwerking met een College van Deskundigen opgesteld en worden landelijk aangeboden. Een mooi voorbeeld van een maatwerkexamen!

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons? Daar gaan we graag mee aan de slag. Neem vrijblijvend contact op met onze examenspecialisten via 085-487157 of onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Ontvang vrijblijvend een offerte