Maak kennis met SOOB

Ben jij een erkende SOOB-opleider? Meld je dan nu aan voor ons unieke examenportal MijnPontifex en krijg het eerste SOOB-examen voor één tot acht kandidaten gratis. Pontifex Certificatie is door het Sectorinstituut Transport en Logistiek aangemerkt als gecertificeerde exameninstelling voor het afnemen van SOOB-examens.

Zelf examens aanmelden

Eenvoudig kandidaten toevoegen

Praktijkexamens direct digitaal beoordelen

Zelf certificaten downloaden

Op één plek examens en kandidaten aanmelden, praktijkexamens digitaal beoordelen en zelf certificaten downloaden? Het is allemaal mogelijk in ons unieke examenportal MijnPontifex. Geen administratieve rompslomp meer, maar tijd besparen door alles in slechts enkele muisklikken te regelen met jouw persoonlijke inlog. Via deze actie maak je niet alleen gratis kennis met SOOB-examens, maar ook met MijnPontifex.

Meld je vandaag nog aan

Wil je gebruik maken van deze actie en kosteloos kennismaken met MijnPontifex? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Zodra wij een account voor je hebben aangemaakt op MijnPontifex ontvang je je inloggegevens en kun je het gratis SOOB-examen eenvoudig inplannen voor één tot maximaal acht kandidaten. Alle geslaagde kandidaten ontvangen na afloop een digitaal certificaat.

Neem contact met ons op