Ben je op zoek naar een VCA-examen in Utrecht? Zoek dan niet verder! Onze VCA-examens testen je kennis en begrip van veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer. Na afloop weet je direct of je geslaagd bent.

We bieden VCA-examens aan op verschillende niveaus, waaronder Basisveiligheid VCA (B-VCA), VOL VCA en VIL VCU. Zo kun je het juiste examen kiezen dat past bij jouw functie en verantwoordelijkheden. Met een VCA-diploma op zak toon je aan werkgevers en opdrachtgevers dat je gecertificeerd bent om veilig te werken.

Waarom kiezen voor Pontifex Certificatie?

Met onze gratis proefexamens, handige examentips, instructievideo’s en (digi-)boeken kun je je optimaal voorbereiden op je examen. Onze locatie in Utrecht biedt je daarnaast het gemak van een centrale en goed bereikbare plek. Of je nu in Utrecht woont of in de omliggende regio, ons examencentrum is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast een VCA-examen in Utrecht kun je ook terecht bij andere examenlocaties in de omgeving:

  • Houten
  • Amersfoort
  • Montfoort

Onze ervaren examenleiders zorgen voor een professionele afname van de examens. Wij streven ernaar om een rustige omgeving te creëren waardoor je je op je gemak voelt en optimaal kunt presteren. Ben je geslaagd? Dan sta je de eerstvolgende werkdag al in het CDR.

Bestel direct je VCA-examen in Utrecht

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar VCA-examenbureau in Utrecht, kies dan voor Pontifex Certificatie. Via de website kun je gemakkelijk en snel een VCA-examen bestellen. Voor vragen of opmerkingen kun je telefonisch terecht via 085-4871570 of door te mailen naar examen@pcexamen.nl. Wij staan klaar om je te helpen! Naast VCA-examens kun je op deze examenlocatie ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en steigerbouw.