Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van VCA-examens in Rotterdam? Zoek niet verder! Of je nu een werknemer bent die zijn VCA-certificering wil behalen of een werkgever die zijn personeel wil laten certificeren, bij Pontifex Certificatie ben je aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in de veiligheidssector, zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid bent op het VCA-examen. Je kunt gebruik maken van een (digi-)boek, gratis proefexamens, handige examentips en instructievideo’s om je slagingskans te vergroten. Onze examenleiders zijn deskundig en zorgen ervoor dat het examen rustig verloopt.

VCA-examen in Rotterdam en omgeving

Onze locatie in Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar en biedt een comfortabele en professionele omgeving om het VCA-examen af te leggen. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en streven ernaar om het examenproces zo efficiënt mogelijk te maken. Naast een VCA-examen in Rotterdam kun je ook terecht op onze examenlocaties in de omgeving van:

  • Barendrecht
  • Bodegraven
  • Den Haag
  • Middelharnis-Sommelsdijk
  • Rijswijk
  • Sliedrecht
  • Brielle (Vierpolders)

Gratis digitaal diploma en pasje

Bij Pontifex Certificatie staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook zorgen we ervoor dat je de eerstvolgende werkdag al in het CDR staat en je digitale diploma en pasje ontvangt. Kies voor Pontifex Certificatie als jouw partner voor het VCA-examen in Rotterdam. Bestel vandaag nog je VCA-examen en desgewenst een boek of digiboek. Versterk jouw veiligheidskennis met een gerespecteerd VCA-certificaat!

Neem contact met ons op

Naast VCA-examens kun je op deze examenlocatie ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en steigerbouw. Voor meer informatie over een examen in Rotterdam kun je ons bellen op telefoonnummer 085-4871570 of mailen naar examen@pcexamen.nl. Graag tot ziens!