Pontifex Certificatie organiseert maandelijks een VCA-examen in Nijmegen. Je kunt je hier gemakkelijk voor aanmelden via onze website. Slaag je voor het examen? Dan sta je de eerstvolgende werkdag al in het Centraal Diploma Register.

Bij ons examenbureau kun je terecht voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens in verschillende talen. Kortom: of je nu voor het eerst een VCA-examen komt maken of al opgaat voor je leidinggevende diploma, wij helpen graag!

Begin goed voorbereid aan je examen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om VCA-proefexamens te maken. Ook kun je via onze website een (digi-)boek bestellen of examentips bekijken. Ideaal om te gebruiken als je zelf gaat studeren voor je examen.

VCA-examen in Nijmegen 

Wil je een examen in Nijmegen maken? Bekijk dan onze jaarplanning voor alle examens en kies een datum die voor jou uitkomt. De examenlocatie is goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de regio. Zit er geen geschikte datum bij in Nijmegen? Dan kun je ook terecht op een andere examenlocatie van ons, bijvoorbeeld in de omgeving van:

  • Apeldoorn
  • Arnhem
  • Elst
  • Geldermalsen
  • Groessen
  • Lichtenvoorde

Bestel je examen

Door online een bestelling te plaatsen meld je je eenvoudig en snel aan voor het examen. Heb je een vraag over het VCA-examen in Nijmegen? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 085-4871570 of stuur een bericht via examen@pcexamen.nl. We nemen graag de tijd om je te helpen. Naast VCA-examens kun je bij ons ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en steigerbouw.