Wil je een VCA-examen in Maastricht maken? Meld je dan bij Pontifex Certificatie aan voor een examen. Ben je geslaagd? Dan sta je de eerstvolgende werkdag al in het CDR en ontvang je altijd een digitaal diploma en pasje.

Je kunt kiezen voor een B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examen. Kortom: van de basiskennis tot aan examens voor leidinggevenden. Wij verzorgen deze examens niet alleen in het Nederlands, maar ook in verschillende andere talen zoals Hongaars, Italiaans, Portugees en Roemeens. Je maakt het examen op de laptop en krijgt gelijk je uitslag in beeld te zien.

Maak een VCA-examen in Maastricht

Als je een VCA-examen in Maastricht wilt maken, kun je in onze jaarplanning alle examendata voor dit jaar zien. De examenlocatie is uitstekend te bereiken vanuit omliggende plaatsen. Kan je geen geschikte datum vinden in Maastricht? Kies dan voor een andere examenlocatie in de omgeving van:

  • Echt
  • Geleen
  • Horst
  • Nuth

Waarom kiezen voor ons?

Met examenlocaties in heel Nederland is er altijd een examen bij jou in de buurt. Daarnaast bieden we tools om je goed voor te bereiden op het examen, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan VCA-proefexamens, een (digi-)boek, handige examentips en een instructievideo waarin je kunt zien hoe het examen in elkaar steekt.

Bestel direct je VCA-examen

Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het VCA-examen. Bestel vandaag nog jouw VCA-examen in Maastricht en zet de eerste stap naar een veiligere werkomgeving. Naast VCA-examens kun je bij ons ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en Steigerbouw. Heb je nog vragen over een VCA examen in Maastricht? Je kunt ons bereiken via examen@pcexamen.nl of telefonisch via 085-4871570. We staan je graag vrijblijvend te woord.