Een VCA-examen in Leeuwarden bestel je gemakkelijk online bij Pontifex Certificatie. Wij organiseren elke maand examens op zo’n zestig locaties in heel Nederland. Zo is er altijd een examen bij jou in de buurt!

Maak een VCA-examen in Leeuwarden

Bij examenbureau Pontifex Certificatie kun je terecht voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens. Wil je het examen liever in een andere taal dan het Nederlands maken? Dat is geen enkel probleem. Onze B-VCA examens zijn beschikbaar in dertien talen, waaronder Pools, Turks en Roemeens.

Je uitslag zie je direct na het examen in beeld. Zo weet je gelijk of je geslaagd bent. Als je voor het examen slaagt, ontvang je van ons je digitale diploma en pasje per e-mail. Ook ben je de eerstvolgende werkdag al in het Centraal Diploma Register te vinden.

Bekijk de examenkalender

Wil je een VCA-examen in Leeuwarden maken? Bekijk dan de examendata in onze jaarplanning voor heel Nederland. Als de data in Leeuwarden je niet goed uit komen, kun je ook bij de volgende examenlocaties in de buurt terecht:

  • Drachten
  • Heerenveen
  • Sneek
  • Groningen

Meld je aan voor een examen

Heb je een vraag over onze examens? Stuur dan een bericht via het contactformulier of bel ons op 085-4871570. Een VCA examen in Leeuwarden kun je online bestellen. Als je wilt, kun je daarbij ook kiezen voor een boek, digiboek of e-learning om je goed voor te bereiden op het examen. Naast VCA-examens kun je bij Pontifex Certificatie ook terecht voor andere examens, zoals SOG, ATEX, NEN 3140 en steigerbouw. Graag tot ziens!