Ben je op zoek naar een VCA examen in Groningen? Boek dan gemakkelijk online een examen bij Pontifex Certificatie. Je kunt kiezen uit drie examens: B-VCA (ook als voorleesvariant), VOL VCA en VIL VCU. Kortom: van de basiskennis tot aan een diploma voor leidinggevenden.

Maak je VCA examen in Groningen

Als je werkzaam bent in de bouw, techniek of industrie, is het behalen van een VCA-diploma van groot belang. Het toont aan dat je beschikt over de vereiste kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Pontifex Certificatie begrijpt het belang van een VCA-diploma en daarom zorgen we ervoor dat onze examens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het VCA examen in Groningen maak je op een laptop. Je ziet na afloop van het examen gelijk je uitslag in beeld. De examens zijn niet alleen in het Nederlands beschikbaar, maar ook in diverse andere talen. Met onze gratis proefexamens, handige examentips, instructievideo’s en (digi-)boeken kun je je goed voorbereiden op je examen.

Bekijk alle examendata

Wil je een VCA examen maken in Groningen? Bekijk dan onze examenplanning of bestel direct een examen op onze website. Onze locatie in Groningen biedt je het gemak van een centrale en goed bereikbare plek. Of je nu in Groningen woont of in de omliggende regio, ons examencentrum is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.  Je kunt daarnaast ook terecht voor een examen bij andere examenlocaties in de omgeving:

  • Ten Boer
  • Drachten
  • Heerenveen

Bestel direct

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar VCA-examenbureau in Groningen, kies dan voor Pontifex Certificatie. Via de website kun je gemakkelijk en snel een VCA-examen bestellen. Voor vragen of opmerkingen kun je telefonisch terecht via 085-4871570 of door te mailen naar examen@pcexamen.nl. Wij staan klaar om je te helpen! Naast VCA-examens kun je bij ons ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en steigerbouw.