Wil je een VCA-examen in Amsterdam maken? Zoek niet verder! Bij examenbureau Pontifex Certificatie kun je terecht voor een VCA-examen in Amsterdam en omgeving. Je staat gegarandeerd de eerstvolgende werkdag in het CDR en ontvangt altijd een gratis digitaal diploma en pasje. 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en erkende aanbieder van VCA-examens, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team van professionals staat klaar om je te helpen met je VCA-examen. Je vindt onze examenlocaties niet alleen in Amsterdam, maar ook in de omgeving van:

  • Beverwijk
  • Heerhugowaard
  • Hoofddorp
  • Midwoud
  • Zuidoostbeemster (Purmerend)

Waarom kiezen voor ons?

Ten eerste bieden we flexibele examenmomenten aan, zodat je het VCA-examen kunt afleggen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Met examenlocaties in heel Nederland is er altijd een examen bij jou in de buurt. Daarnaast bieden we mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden op het examen, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan VCA-proefexamens, een (digi-)boek, handige examentips en een instructievideo waarin je kunt zien hoe het examen in elkaar steekt.

Bestel vandaag al je VCA-examen in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een VCA-examen in Amsterdam, hoef je niet verder te zoeken. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op en succesvol te slagen voor het VCA-examen. Bestel vandaag nog jouw VCA-examen in Amsterdam en zet de eerste stap naar een veiligere werkomgeving. Naast VCA-examens kun je bij ons ook terecht voor andere examens, zoals SOG, SOOB en Steigerbouw.

Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via examen@pcexamen.nl of telefonisch via 085-4871570. We staan je graag vrijblijvend te woord.