STL Vakbekwaam Koerier

Wil je jouw koeriers goed opgeleid en schadepreventief laten rijden? Dan ben je bij ons van harte welkom voor het SOOB-examen STL Vakbekwaam Koerier.

Waarom een certificaat?

Misschien heb je het zelf ook al gemerkt: als je koeriers in dienst hebt, wordt het moeilijker om een verzekering te krijgen door de vele schades die er worden gereden. Met het certificaat STL Vakbekwaam Koerier op zak kunnen jouw koeriers schadepreventief rijden. Zo kan je bij de verzekeraar aantonen dat jouw koeriers goed zijn opgeleid. Naast veiligheid draait het ook om de attitude van de koerier met aandacht voor de juiste houding en (communicatie)vaardigheden.  

Over het examen

Tijdens het branchekwalificerend praktijkexamen laat de koerier zijn/haar opgedane kennis in de praktijk zien. Het examen wordt afgenomen door een assessor van het eigen bedrijf of van een opleider. Als de kandidaat is geslaagd voor het examen, ontvang je van ons een digitaal certificaat. 

SOOB logo

Subsidiemogelijkheden

Het examen STL Vakbekwaam Koerier is één van de SOOB-examens die wij aanbieden. Met een SOOB-examen kom je in aanmerking voor een subsidie van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Zij verstrekt subsidies aan werkgevers en werknemers die bezig zijn met loopbaanontwikkeling binnen de sector transport en logistiek. Lees meer over SOOB-examens. Voor dit examen is een subsidiepercentage van 75% beschikbaar, dat betekent een subsidiebedrag van € 440,00.

Examen aanvragen?

Neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op voor meer informatie over het examen. Je kunt ons ook bellen op 085-4871570. De kosten bedragen € 22,50 per kandidaat. 

STL Vakbekwaam Koerier

Ontvang vrijblijvend een offerte