SOG-examen Verplaatsen van handhijsgereedschap

Dit SOG-examen is bedoeld voor werknemers die lasten zelfstandig aanslaan, overpakken van haak naar haak en verplaatsen met handhijsgereedschap zoals takels, loopkatten, balkenklemmen etc.

Vijf jaar geldig

Met dit SOG diploma toon je aan dat je in staat bent om deze werkzaamheden veilig en volgens de richtlijnen uit te voeren. Alle kandidaten die deelnemen aan het SOG examen Verplaatsen van lasten moeten in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma.

Je behaalde diploma is voor vijf jaar geldig. Als je na vijf jaar je diploma wilt verlengen, dan moet je opnieuw deelnemen aan het examen.

Meer informatie over dit examen vind je op de website van SSVV.

Een examen bestellen kan tot 3 werkdagen van tevoren. Voor meer informatie over de prijzen, eisen en voorwaarden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch 085-4871570.

Talen, kosten en locatie

Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen. Het theorie examen is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Pools, Portugees en Roemeens. Het theorie-examen kan tevens op aanvraag vertaald worden. Dit wordt wel in de kosten doorberekend. Het praktijkexamen kan worden afgenomen in het Nederlands, Duits of Engels. Beschik je niet over voldoende laptops? Dan kun je deze ook bij ons huren.

Het SOG examen Verplaatsen van lasten met handhijsgereedschap wordt op een door jou verzorgde locatie afgenomen. Bij het afnemen van het examen kijken wij zoveel mogelijk naar de wensen en mogelijkheden van het bedrijf.

Ontvang vrijblijvend een offerte