Nieuw: gebruik uw Pontifexpasje als digitaal certificeringspaspoort

Pontifex Certificatie biedt vanaf nu de unieke mogelijkheid om het standaard Pontifex pasje te gebruiken als digitaal certificeringspaspoort. Met deze digitale variant van het “Groene Boekje” voorkomt u dat u ooit nog certificaten vergeet, kwijtraakt of dat ze ongemerkt verlopen. In samenwerking met Certwell kunt u uw Digitale veiligheidspaspoort de eerste zes maanden geheel vrijblijvend en gratis uitproberen.

Om het digitale paspoort te gebruiken heeft u de “Mijn Passie”-app nodig. Deze is beschikbaar voor Android, iOS en Windows. Met deze app scant u de QR code op de achterkant van uw Pontifex pasje. Daarna is uw digitale certificeringspaspoort geactiveerd.

Pas nadat u de QR code heeft gescand, worden uw gegevens in uw Digitale certificeringspaspoort gezet. Voor de zekerheid vragen we nog naar uw geboortedatum en e-mailadres om te controleren of alles goed gaat. U bent na activatie nergens toe verplicht, gebruikt u het paspoort niet dan vervalt het na een half jaar en worden uw gegevens uit de systemen verwijderd. Natuurlijk brengen we u daarvan nog even per e-mail op de hoogte.

Naast uw VCA-diploma kunt u ook zelf certificaten of diploma’s toevoegen. Via de app kiest u eenvoudig voor certificaat toevoegen en u maakt vervolgens een foto van het diploma of certificaat. Zo heeft u altijd en overal al uw certificaten en diploma’s aantoonbaar bij de hand. Het ouderwetse veiligheidspaspoort, maar dan digitaal!

Het digitale veiligheidspaspoort wordt bij veel grote opdrachtgevers gebruikt en geaccepteerd.